Actueel

Een zomer vol sport in Klanderij-Twentec!

Op zaterdag 25 juni is de Sportzomer van Klanderij-Twentec van start gegaan! De hele zomer in Klanderij-Twentec staat dit jaar in het thema van Sport!

Lees meer...

BURGER- EN SANDWICH BAR VOOR VADERDAG IN KLANDERIJ-TWENTEC

Volgende week op zaterdag 18 juni is het Vaderdag in Klanderij-Twentec. Alle vaders worden vandaag heerlijk verwent met wel een heel lekkere actie. 

Lees meer...

FC TWENTE DAG IN KLANDERIJ – TWENTEC!

Op zondag 12 juni organiseert winkelcentrum Klanderij-Twentec voor de derde keer de FC Twente dag!

Lees meer...

Op zaterdag 25 juni is de Sportzomer van Klanderij-Twentec van start gegaan! De hele zomer in Klanderij-Twentec staat dit jaar in het thema van Sport!

Tijdens de zomer kan je deelnemen aan verschillende activiteiten met een sportief thema én zijn er mooie prijzen te winnen!

In onze Sportzomer hangt Klanderij-Twentec helemaal vol met sportieve banners. Van TT Assen tot F1. Vergaap je aan onze sporthelden of raak geïnspireerd voor je eigen (sportieve) zomervakantie.

25 & 26 juni - TT Assen weekend

We scheurden op zaterdag 25 en zondag 26 juni de zomer in met het TT Assen weekend. De Klanderij-Twentecmotor had een tune-up gehad en was klaar voor gebruik. Er zijn heel veel coole foto’s gemaakt en de winnaar van de foto-actie is naar huis geracet met €250,- shoptegoed.

16 & 17 juli - Tour De France weekend

Op zaterdag 16 en zondag 17 juli is het zweten geblazen in Klanderij-Twentec. Zon, winkelen en puzzelen. Kan jij de 5 spots vinden en weet jij alle Tour raadsels op lossen? Dan krijg je een mooie Tour De France-bidon en maak je ook nog eens kans op een paar hele toffe sneakers!

Het hele weekend kan je tussen 12.00 – 16.00 uur langsgaan bij onze Tour de Klanderij-Twentec Balie om je Info Card op te halen en je Tour kennis te testen in het winkelcentrum.Op zaterdag 27 en zondag 28 augustus staat Klanderij-Twentec in het teken van Formule 1, houd onze website en social media pagina’s in de gaten voor de volgende sportactviteiten!

POS Klanderij Tour 600x800 v2 kl

klanderij twentec logo wit

De Klanderij | H.J. v. Heekplein 58-17 | 7511 HN Enschede | T.053 4304030