Er is altijd wat te doen in de Klanderij-Twentec!

Er is altijd wat te doen in de Klanderij-Twentec!

De winkeliers van de Klanderij-Twentec organiseren veel leuke evenementen, zoals modeshows, kinderfeesten en themadagen.

Iedere zondag open

Iedere zondag open

Ook op zondag is het centrum van Enschede een leuke plek om naar toe te gaan. Alle winkels in Klanderij-Twentec zijn op zondag geopend van 12:00 tot 17:00 uur.

Meer dan 50 winkels. Hier kun je ze vinden.

Meer dan 50 winkels. Hier kun je ze vinden.

Er zijn meer dan 50 winkels gevestigd in en rond de Klanderij-Twentec. Op onze site kun je ze allemaal bekijken en opzoeken.


Welkom in Klanderij-Twentec, het grootste winkelgebied van Enschede aan het Van Heekplein. Met ruim 60 gepassioneerde winkeliers staan wij voor je klaar.

Of je nu komt shoppen voor dat bijzondere kledingstuk of nog snel die ene boodschap komt doen,  wij maken graag het verschil. Natuurlijk vergeten we ook de inwendige mens niet. Geniet van pure Twentse gastvrijheid op ons gezellige binnenplein.

COVID-19

Dit zijn uitdagende tijden, voor mensen over de hele wereld. We begrijpen uiteraard uw zorgen met betrekking tot COVID-19.

We volgen het advies van de lokale gezondheidsautoriteiten op de voet en benadrukken zowel onze klanten als de centrummedewerkers dat goede hygiëne de sleutel is om de verspreiding van dit virus tot een minimum te beperken. De gestelde maatregelen vanuit de RIVM worden nageleefd en waar nodig na aanpassing vanuit RIVM bijgesteld.

We nemen kennis van de laatste aankondiging van de Nederlandse overheid van 13 oktober j.l. waarin is opgenomen dat alle horeca (restaurants, bars) vanaf 14 oktober 22:00 uur gesloten moet zijn en de koopavond tot maximaal 20:00 uur mag duren. Horeca afhaalpunten en supermarkten mogen wel langer open blijven. We willen bevestigen dat het centrum, na de aankondiging van de regering, vanaf 14 oktober 22:00 uur de horeca heeft gesloten, de horeca afhaalpunten open blijven en de koopavond is aangepast naar 20:00 uur, m.u.v. de supermarkten en afhaal bij horecagelegenheden. Let hierbij op, na 20.00 uur is alcoholverkoop niet meer mogelijk.

De veiligheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers zijn zoals altijd van het grootste belang voor Klanderij-Twentec, daarom zijn er maatregelen getroffen in het winkelcentrum om de veiligheid van de bezoekers te waarborgen. Graag vragen we u, de bezoeker van Klanderij-Twentec, zich te allen tijde te houden aan het volgende regelement:

  • Was uw handen voor en na een bezoek aan het winkelcentrum
  • Houd te allen tijde 1,5 meter afstand
  • Houd te allen tijde rechts aan in openbare gebieden

Ook voor de geplande evenementen zal rekening gehouden worden met de RIVM Maatregelen. Via de website en onze social kanalen zullen we u op de hoogte houden.

klanderij twentec logo wit

De Klanderij | H.J. v. Heekplein 58-17 | 7511 HN Enschede | T.053 4304030