Er is altijd wat te doen in de Klanderij-Twentec!

Er is altijd wat te doen in de Klanderij-Twentec!

De winkeliers van de Klanderij-Twentec organiseren veel leuke evenementen, zoals modeshows, kinderfeesten en themadagen.

Iedere zondag open

Iedere zondag open

Ook op zondag is het centrum van Enschede een leuke plek om naar toe te gaan. Alle winkels in Klanderij-Twentec zijn op zondag geopend van 12:00 tot 17:00 uur.

Meer dan 50 winkels. Hier kun je ze vinden.

Meer dan 50 winkels. Hier kun je ze vinden.

Er zijn meer dan 50 winkels gevestigd in en rond de Klanderij-Twentec. Op onze site kun je ze allemaal bekijken en opzoeken.


Welkom in Klanderij-Twentec, het grootste winkelgebied van Enschede aan het Van Heekplein. Met ruim 60 gepassioneerde winkeliers staan wij voor je klaar.

Of je nu komt shoppen voor dat bijzondere kledingstuk of nog snel die ene boodschap komt doen,  wij maken graag het verschil. Natuurlijk vergeten we ook de inwendige mens niet. Geniet van pure Twentse gastvrijheid op ons gezellige binnenplein.

COVID-19

Alleen essentiële winkels geopend

Lockdown verlengd

Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan heeft Rijksoverheid op dinsdag 12 januari besloten de huidige lockdown te verlengen. Voor heel Nederland en dus ook voor Klanderij-Twentec houdt dit in dat alleen essentiële winkels zijn geopend. De niet-essentiële winkels zullen ten minste tot en met dinsdag 9 februari gesloten zijn.

Momenteel bekent dit dat de onderstaande winkels geopend zijn:

· Ako
· Albert Heijn
· Backwerk (afhaal)
· Etos
· Gall & Gall
· Hans Anders
· Hema
· Kruidvat
· Pearle
· Villa Chocola

Sommige winkels die momenteel gesloten zijn bieden een bezorgservice aan. Hiermee stimuleren zij u om (juist) nu lokaal te blijven shoppen. Onze horecagelegenheden zijn gesloten om te verblijven, maar bieden in veel gevallen wel een afhaal- en bezorgservice aan.

Voor de mogelijkheden van specifieke winkels en horecagelegenheden, kunt u het best direct contact opnemen. Houd ook onze social media kanalen in de gaten voor speciale acties.

In ons winkelcentrum worden de richtlijnen van het RIVM aangehouden. Er zijn desinfectie dispensers geplaatst, wachtrijstippen en routingstickers om bij te dragen aan een veilige winkelomgeving. Raadpleeg regelmatig www.rivm.nl om op de hoogte te blijven van de geldende maatregelen.

Hieronder in het kort de basisregels:

- was je handen regelmatig;
- hoest en nies in de binnenkant van je elleboog;
- blijf thuis als je verkoudheidsklachten krijgt;
- houdt minimaal 1.5 meter (twee armlengtes) afstand van elkaar;
- het dragen van mondkapjes is verplicht in winkels.

De veiligheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers zijn, zoals altijd, van het grootste belang voor Klanderij-Twentec.

Houd vol, blijf sterk.

positief

klanderij twentec logo wit

De Klanderij | H.J. v. Heekplein 58-17 | 7511 HN Enschede | T.053 4304030